Aparat de fitness Wonder Core Slide Fit

Aparat de fitness Wonder Core Slide Fit

Descriere produs: Aparat de fitness Wonder Core Slide Fit
Bucură-te de rezultate incredibile cu primul și singurul aparat de fitness Wonder Core Slide Fit cu sistem dublu de rezistență la mișcare, ce îți permite să personalizezi intensitatea antrenamentului.

Fie că ești începător sau ești pasionat de fitness, vei beneficia de rezultate garantate. Acest aparat de fitness Wonder Core Slide Fit vine cu o aplicație GRATUITĂ, care conține antrenamente profesionale, dar și cu genunchiere și suport pentru telefon.

Corp tonifiat cu aparatul de fitness Wonder Core Slide Fit


În această perioadă, nu mulți sunt cei au timpul necesar sau posibilitatea de a merge la o sală de sport. Cu Aparatul de fitness Wonder Core Slide Fit te poți bucura de diverse metode de antrenament, cu sau fără ghidare live, ceea ce face ca exercițiile fizice să fie pe cât de eficiente, pe atât de distractive. Sistemul dublu de mișcare te ajută să revii la poziția inițială, oferind astfel lejeritate maximă începătorilor. Pentru un antrenament profesionist complet, dezactivează sistemul de ajutor și scoate fiara din tine!

Avantajele aparatului de fitness Wonder Core Slide Fit

  • Îmbunătățește-ți starea fizică.
  • Motivează-te cu ajutorul aplicației GRATUITE.
  • Corectează-ți postura.
  • Muncește pentru corpul pe care ți-l dorești.

Zece minute pe zi pentru o transformare uimitoare
Un corp tonifiat nu înseamnă doar că ești gata să defilezi pe podium! Pe lângă faptul că arăți bine, te simți încrezător și ai mai multă energie, corpul tău va avea mai mult de câștigat, deoarece vei avea o postură a corpului corectă, mai puține dureri articulare și nu îți vei mai face griji cu privire la rezistența fizică.

Cu Aparatul de fitness Wonder Core Slide Fit reușești să îți sculptezi corpul, și, totodată, te bucuri și de câteva kilograme în minus. Studiul (realizat de Universitatea din Miami) arată că cei care au folosit acest aparat au pierdut în mod uimitor, în doar 8 săptămâni, 4 kg și 36 cm în talie.

Cum funcționează acest aparat de fapt?


Probabil că ai încercat deja vechiul aparat fitness tip roți Ab pentru a-ți tonifia corpul, dar cu siguranță ai realizat că e dificil de utilizat și funcționează doar pe o singură zonă. Pe lângă faptul că este foarte ușor de utilizat, aparatul Slide Fit te ajută să revii instant la poziția inițială. De fapt, studiul menționat mai sus demonstrează că aparatul Slide Fit crește numărul de repetări în postura corectă pentru antrenament, având drept rezultat arderea mai multor calorii în același interval de timp.

În plus, îți va permite să antrenezi toate părțile corpului în același timp!

Nu te vei sătura niciodată de antrenamente

Exercițiile fizice acasă pot fi dificile fără o planificare completă a antrenamentului. Din fericire, cu aparatul de fitness Wonder Core Slide Fit beneficiezi de o aplicație gratuită, care conține antrenamente ghidate de profesioniști și pe care o poți descărca chiar pe telefonul tău.

Pentru și mai mult confort, aparatul de fitness Wonder Core Slide Fit vine cu un suport special de fixare pentru telefon, astfel ca tu să te poți antrena cu ușurință alături de profesioniștii noștri.

De asemenea, datorită jocului Slide Fit te vei distra cu adevărat în timpul antrenamentului!

Cu Aparatul de fitness Wonder Core Slide Fit, vei aduce sala de sport la tine acasă! Acest lucru se datorează aplicației gratuite, cu ajutorul căreia vei putea face mai mult de 30 de exerciții de tonifiere a musculaturii.

Comandă online aparat de fitness Wonder Core Slide Fit și beneficiezi de livrare rapidă în toată țara!

Citește și: Vitamina C – beneficii pentru sănătate

1 thought on “Aparat de fitness Wonder Core Slide Fit”

  1. Pingback: Geanta sport dama Emporio Armani EA7 neagra ans275975CC982 | Dango.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top