0item(s)

Cosul tau de cumparaturi este gol. Adauga acum produsul dorit

Product was successfully added to your shopping cart.

Ce este aerul?

Deseori ne punem acesta intrebare. Aerul este viata! Un adult inspira in 24 de ore pana la 30 metrii cubi de aer. Puritatea aerului are o importanta extrem mare pentru sanatate. O cantitate mica de substante nocive sau microorganisme patogene ce se afla in aer pot exercita o influenta negativa asupra sanatatii omului.

Citeste mai mult
18.06.2019 17:57 De Dango Natura,

Nuntile, botezurile sau alte evenimente de gala pun o presiune foarte mare asupra fiecarei femei. Alegerea rochiei este o provocare uriasa si chiar daca pe piata exista rochii de ocazie XXL sau marimi foarte mici, exista sute de culori si mii de modele, parca tot nu ai e unde alege.
Daca vrei sa arati perfect la orice eveniment la care mergi, iata un mic ghid care te ajuta sa iti alegi rochia.

Citeste mai mult
18.06.2019 11:24 De Bogdan Domnitanu Noutati,

Este mai ieftin sa cumperi online rechizitele scolare, dar si mai comod. Poti alege din foarte multe oferte, fara graba.

Rechizite scolare ieftine gasiti in special online, in magazinele specializate ori care au in portofoliu si astfel de produse. Recomandari despre achizitia celor necesare pentru scoala, ne ofera cei de la Rechizite Scolare, o platforma selectiva unde veti gasi, pe langa recomandari de produse, review-uri, pareri, sfaturi, plus multe alte lucruri interesante. 

Citeste mai mult
12.06.2019 13:04 De Bogdan Paunica Noutati,

Va punem la dispozitie blogul domeniului Dango.ro pentru a va promova serviciile si produsele comercializate atat online cat si offline prin intermediul unui comunicat de presa, articol sau advertorial gratuit.

Se accepta doar comunicate de presa, articole publicitare sau advertoriale gratuite de minim 400 cuvinte, unice si sa contina maxim 2 backlinkuri. Mentionam ca toate backlinkurile vor fi implementate dofollow.

Citeste mai mult
08.06.2019 15:58 De Dango.ro Noutati,

Alăptarea este un mod unic de a oferi copilului dvs. o nutriție perfectă pentru a crește și pentru a se dezvolta sănătos. Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă până la vârsta de 6 luni, iar după această vârstă este recomandată diversificarea alimentară, continuând în paralel și alăptând până la vârsta de 2 ani. Laptele matern este hrana miraculoasă pentru copilul tău, aceasta modificându-se în funcție de nevoile bebelușului!

Citeste mai mult
16.05.2019 15:41 De Dango Noutati,

Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad a transmis, astăzi, un comunicat de presă prin care dorește să atragă atenția angajatorilor arădeni că începând cu data de 20 mai 2019, transmiterea registrului de evidență a salariaților în format electronic - REVISAL - va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin noua versiune 6.0.6 a aplicației Revisal.

Citeste mai mult
14.05.2019 11:20 De Dango Noutati,

În România, alegerile europene vor avea loc in data de 26 mai 2019. Toți cetățenii care au vârsta de 18 ani, împliniți până în ziua votului inclusiv, au dreptul de a vota. Votul din străinătate este posibil dacă se îndeplinesc anumite condiții.

Când au loc alegerile europene?

În țara noastră, România, alegerile pentru Parlamentul European au loc duminică, 26 mai 2019. Toate secțiile de votare vor fi deschise în intervalul orar 7.00 - 21.00, ora locală.

Citeste mai mult
14.05.2019 10:32 De Dango Noutati,

Ce este ceaiul de Rooibos?

Rooibos (Redbush) este o plantă originară din Africa de Sud, cultivată mai ales în zona muntoasă Cederberg. Din frunzele sale se obține o infuzie roșiatică, ușor dulceagă, cu un gust ce amintește de nuci sau alune. Pentru că nu conține cofeină, infuzia de rooibos se poate bea la orice vârstă și în orice moment al zilei. Are un efect calmant și relaxant, este bogată în antioxidanți și are un nivel mult mai scăzut de taninuri, față de ceaiul verde sau negru.

Citeste mai mult
29.03.2019 10:31 De Dango Noutati,

O, Împărate Sfinte, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, izvorule al vieţii şi al nemuririi, îţi mulţumesc că în căsătoria mea m-ai facut vas ales al binecuvântării şi al darului Tău. Căci Tu, Stăpâne, ai zis: „Creşteţi şi vă înmulţiţi, umpleţi pământul şi-l stăpâniţi!”

Îţi mulţumesc şi mă rog: Binecuvântează acest rod al trupului meu, care mi-a fost dat de către Tine; ocroteşte-l şi dă-i viaţă întru Duhul Tău cel Sfânt; dă-i creştere întru sănătate şi trup curat cu mădulare bine întemeiate. Sfinţeşte trupul lui, mintea, inima şi toate simţurile şi dăruieşte acestui prunc care se naşte suflet înţelept şi întemeiază întru el frica Ta.

Citeste mai mult
29.03.2019 09:49 De Dango Rugaciuni,

Cat de bine ii este celui care trece printr-o mahnire sa aiba pe cineva alaturi, cineva care sa-l asculte, sa-l inteleaga, sa nu-l judece, sa-l primeasca asa cum este, dar mai presus de acestea sa aiba nadejde ca prin credinta si rugaciune lucrurile se pot preschimba in bine!

Cu mult mai greu insa le este celor care traiesc singuri ori sunt parasiti de toti, caci acestora nu este cine sa le vada si sa le auda lacrimile si suspinurile, neavand un suflet alaturi. Insa ei sunt cu prisosinta sub privirea atotveghetoare a lui Dumnezeu, Cel Care prin tainica Sa intelepciune ni l-a daruit tuturor pe Sfantul Mare Mucenic Efrem cel Nou.

Citeste mai mult
29.03.2019 09:39 De Dango Rugaciuni,