0item(s)

Cosul tau de cumparaturi este gol. Adauga acum produsul dorit

Product was successfully added to your shopping cart.

Ce este ceaiul de Rooibos?

Rooibos (Redbush) este o plantă originară din Africa de Sud, cultivată mai ales în zona muntoasă Cederberg. Din frunzele sale se obține o infuzie roșiatică, ușor dulceagă, cu un gust ce amintește de nuci sau alune. Pentru că nu conține cofeină, infuzia de rooibos se poate bea la orice vârstă și în orice moment al zilei. Are un efect calmant și relaxant, este bogată în antioxidanți și are un nivel mult mai scăzut de taninuri, față de ceaiul verde sau negru.

Citeste mai mult
29.03.2019 10:31 De Dango Noutati,

O, Împărate Sfinte, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, izvorule al vieţii şi al nemuririi, îţi mulţumesc că în căsătoria mea m-ai facut vas ales al binecuvântării şi al darului Tău. Căci Tu, Stăpâne, ai zis: „Creşteţi şi vă înmulţiţi, umpleţi pământul şi-l stăpâniţi!”

Îţi mulţumesc şi mă rog: Binecuvântează acest rod al trupului meu, care mi-a fost dat de către Tine; ocroteşte-l şi dă-i viaţă întru Duhul Tău cel Sfânt; dă-i creştere întru sănătate şi trup curat cu mădulare bine întemeiate. Sfinţeşte trupul lui, mintea, inima şi toate simţurile şi dăruieşte acestui prunc care se naşte suflet înţelept şi întemeiază întru el frica Ta.

Citeste mai mult
29.03.2019 09:49 De Dango Rugaciuni,

Cat de bine ii este celui care trece printr-o mahnire sa aiba pe cineva alaturi, cineva care sa-l asculte, sa-l inteleaga, sa nu-l judece, sa-l primeasca asa cum este, dar mai presus de acestea sa aiba nadejde ca prin credinta si rugaciune lucrurile se pot preschimba in bine!

Cu mult mai greu insa le este celor care traiesc singuri ori sunt parasiti de toti, caci acestora nu este cine sa le vada si sa le auda lacrimile si suspinurile, neavand un suflet alaturi. Insa ei sunt cu prisosinta sub privirea atotveghetoare a lui Dumnezeu, Cel Care prin tainica Sa intelepciune ni l-a daruit tuturor pe Sfantul Mare Mucenic Efrem cel Nou.

Citeste mai mult
29.03.2019 09:39 De Dango Rugaciuni,

Ne apropiem cu pasi repezi de sezonul rece, iar acesta vine cu noi necesitati pentru copii. Cand intro familie exista si copiii, Dango.ro vine in intampinarea iernii si a dorintelor intregii familii, cu o oferta diversificata de saniute pentru copii si adulti. Asadar, iarna nu va mai reprezenta un motiv de a sta in casa, ci dimpotriva, va fi un prilej pentru noi ocazii de distractie in familie.

Citeste mai mult
12.10.2018 00:04 De Dango Noutati,

Legile belagine „stau la baza civilizației umane“ (Fontes II p.19). Erau codul după care trăiau, în urmă cu mii de ani, pelasgii, înaintașii tracilor. Pelasgi, erau consideraţi de vechii greci, care au venit mult mai târziu pe pãmânturile Eladei din Nord , „dioi“, („divini“) de aceeaşi origine cu zeii, (Homer-Iliada X, 422-426, 441), fãuritorii unei culturi şi ai unei civilizaţii superioare care s-a impus în toată lumea, stârnindu-le astfel admiraţia și recunoaşterea superioritãţii.

Belaginele erau puse în versuri și, deasemenea, se cântau.

Citeste mai mult
29.09.2018 12:22 De Dango.ro Noutati,

Esti in cautarea unor articole pentru bebelusul tau? In acest articol iti prezentam top 5 produse utile pentru bebelusi oferite de magazinul online Dango.ro. 
Patut din lemn - de obicei patuturile din lemn au un design simplu, modern, foarte util si confortabil. Poate fi alegerea ideala pentru orice incapere, utilizabil de la 0 luni la 3-4 anisori. Pentru ca nevoile copilului se schimba in decursul celor 3-4 ani in care il va folosi, patutul din lemn se poate adapta cu usurinta fiecarei etape astfel: barele sunt demontabile din gratiile laterale pentru accesul copilasului mai marisor.

Citeste mai mult
24.08.2018 01:02 De Dango Noutati,

Rugaciune de multumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu

Doamne, Iisuse Hristoase, Dum­ne­zeul nostru, Dumnezeule a toata milosti­vi­rea si indurarea, Care ai ne­­masurata mila, nespusa si neajunsa iubire de oa­meni, cazand acum catre a Ta slava cu frica si cu cutremur aduc Tie mul­tu­mire pentru binefa­cerile de care m-ai invrednicit pe mine, nevrednicul robul Tau.

Citeste mai mult
22.08.2018 23:57 De Dango Rugaciuni,

Rugaciune catre Sfanta Marta

Aceasta rugaciune se spune 9 saptamani la rand in zi de Marti, avand langa dvs. o lumanare sfintita aprinsa. Calendarul Ortodox o pomenește, in data de 4 iulie ale anului, pe Sfanta Cuvioasa Marta, mama Sfantului Simeon. Mai putin cunoscuta, Sfanta Marta se numara printre facatorii de minuni și printre sfintii care împlinesc dorinte.

Citeste mai mult
22.08.2018 01:16 De Dango Rugaciuni,

Primele semne pe care corpul ti le transmite ca poti fi insarcinata apar de obicei inainte ca ciclul menstrual sa intarzie. Asadar, pe langa acesta, semnele pe care le mai poti lua in calcul sunt greata, oboseala si balonarea iti pot indica o posibila sarcina. Toate aceste semne de sarcina pot fi destul de inselatoare, deoarece nu apar si nu se manifesta la fel in cazul tuturor femeilor

Citeste mai mult
17.08.2018 00:41 De Dango Noutati,

Cei mici prezinta o sensibilitate mare in a se imbolnavi indiferent de sezon. Acestia sunt predispusi sa raceasca chiar si in cazul in care nu stai intr-un loc unde este rece sau curent. Atunci cand sunt raciti copiii au probleme cu respiratia, avand nasul infundat si neputand sa respire normal. Astfel copiii pot simti un disconfort major si devin agitati atat in timpul somnului cat si in perioadele din zi in care ei se joaca sau isi desfasoara anumite activitati.

Citeste mai mult
15.08.2018 11:27 De Ionela Noutati,