0item(s)

Cosul tau de cumparaturi este gol. Adauga acum produsul dorit

Product was successfully added to your shopping cart.

Primele semne pe care corpul ti le transmite ca poti fi insarcinata apar de obicei inainte ca ciclul menstrual sa intarzie. Asadar, pe langa acesta, semnele pe care le mai poti lua in calcul sunt greata, oboseala si balonarea iti pot indica o posibila sarcina. Toate aceste semne de sarcina pot fi destul de inselatoare, deoarece nu apar si nu se manifesta la fel in cazul tuturor femeilor

Citeste mai mult
17.08.2018 00:41 De Dango Noutati,

Cei mici prezinta o sensibilitate mare in a se imbolnavi indiferent de sezon. Acestia sunt predispusi sa raceasca chiar si in cazul in care nu stai intr-un loc unde este rece sau curent. Atunci cand sunt raciti copiii au probleme cu respiratia, avand nasul infundat si neputand sa respire normal. Astfel copiii pot simti un disconfort major si devin agitati atat in timpul somnului cat si in perioadele din zi in care ei se joaca sau isi desfasoara anumite activitati.

Citeste mai mult
15.08.2018 11:27 De Ionela Noutati,

Era odata o vulpe vicleana, catoate vulpile. Ea umblase o noaptintreaga dupa hranasi nu gasise nicairi. Facandu-se ziualba, vulpeiese la marginea drumului si se culcsub o tufa, gandindu-se ce sa mai faca, casa poata gasi ceva de mancare. Sazand vulpea cu botul intins pe labele de dinainte, ii vine miros de peste. Atunci ea radica putin capul si uitandu-se la vale, in lungul drumului, zareste venind un catras de boi.

Citeste mai mult
15.08.2018 01:49 De Dango Povesti pentru copii,

A fost odata ca niciodata; ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti; de când facea plopsorul pere si rachita micsunele; de cand se bateau ursii în coade; de cand se luau de gat lupii cu mieii de se sarutau, infratindu-se; de cand se potcovea puricele la un picior cu nouazeci si noua de oca de fier si s-arunca in slava cerului de ne aducea povesti;

Citeste mai mult
15.08.2018 01:13 De Dango Povesti pentru copii,

A fost odata ca niciodata; ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti; de cand facea plopsorul pere si rachita micsunele; de cand se bateau ursii in coade; de cand se luau de gat lupii cu mieii de se sarutau, infratindu-se; de cand se potcovea puricele la un picior cu nouazeci si noua de oca de fier si s-arunca in slava cerului de ne aducea povesti.

Citeste mai mult
15.08.2018 01:03 De Dango Povesti pentru copii,

A fost odata ca niciodata; ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti; de cand facea plopsorul pere si rachita micsunele; de cand se bateau ursii in coade; de cand se luau de gat lupii cu mieii de se sarutau, infratindu-se; de cand se potcovea puricele la un picior cu nouazeci si noua de oca de fier si s-arunca in slava cerului de ne aducea povesti;

Citeste mai mult
15.08.2018 00:47 De Dango Povesti pentru copii,

A fost odata o fetita care avea un par auriu si asa de frumos incat toata lumea ii spunea Fetita cu Parul de Aur. Fetita traia cu mama ei intr-o casuta, la marginea padurii.

Citeste mai mult
15.08.2018 00:40 De Dango Povesti pentru copii,

Au fost odata doi feciori de imparat, care au pornit sa-si incerce norocul prin lume, si feciorii astia au ajuns sa duca o viata atat de ticaloasa si desarta, ca n-au mai avut indrazneala sa calce pragul casei parintesti. Si cum trecuse vreme, nu gluma, si nu venise nici o veste de la ei, fratele lor mai mic, pe care-l poreclisera Prostila, pleca in cautarea lor.

Citeste mai mult
15.08.2018 00:36 De Dango Povesti pentru copii,

Atunci cand vrei sa cumperi patuturi pentru nou nascuti, trebuie sa tii cont ca, in primul rand ca, patuturile din lemn sunt menite sa ajute la siguranta si confortul copilului. Deci, criteriile in functie de care vei alege patutul perfect sunt mai ales cele practice.

Dupa cum bine stii, copiii cresc foarte repede, asa ca cea mai inteligenta decizie ar fi sa alegi unul pe care sa-l poti folosi din prima zi pana la varsta de maxim 3-4 anisori. In acest fel, investitia ta isi va merita efortul, iar spatiul camerei copilului nu va avea de suferit. 

Citeste mai mult
30.07.2018 17:02 De Dango Camera copilului,

Doamne Iisuse, in timpul vietii Tale pamantesti Ti-ai aratat iu­birea, ai fost miscat in fata suferinte­lor si de multe ori ai vindecat pe cei bolnavi, revarsand bucuria asupra fa­miliilor lor.

Citeste mai mult
29.07.2018 00:44 De Dango Rugaciuni,