0item(s)

Cosul tau de cumparaturi este gol. Adauga acum produsul dorit

Product was successfully added to your shopping cart.

Ne apropiem cu pasi repezi de sezonul rece, iar acesta vine cu noi necesitati pentru copii. Cand intro familie exista si copiii, Dango.ro vine in intampinarea iernii si a dorintelor intregii familii, cu o oferta diversificata de saniute pentru copii si adulti. Asadar, iarna nu va mai reprezenta un motiv de a sta in casa, ci dimpotriva, va fi un prilej pentru noi ocazii de distractie in familie.

Citeste mai mult
12.10.2018 00:04 De Dango Noutati,

Legile belagine „stau la baza civilizației umane“ (Fontes II p.19). Erau codul după care trăiau, în urmă cu mii de ani, pelasgii, înaintașii tracilor. Pelasgi, erau consideraţi de vechii greci, care au venit mult mai târziu pe pãmânturile Eladei din Nord , „dioi“, („divini“) de aceeaşi origine cu zeii, (Homer-Iliada X, 422-426, 441), fãuritorii unei culturi şi ai unei civilizaţii superioare care s-a impus în toată lumea, stârnindu-le astfel admiraţia și recunoaşterea superioritãţii.

Belaginele erau puse în versuri și, deasemenea, se cântau.

Citeste mai mult
29.09.2018 12:22 De Dango.ro Noutati,

Esti in cautarea unor articole pentru bebelusul tau? In acest articol iti prezentam top 5 produse utile pentru bebelusi oferite de magazinul online Dango.ro. 
Patut din lemn - de obicei patuturile din lemn au un design simplu, modern, foarte util si confortabil. Poate fi alegerea ideala pentru orice incapere, utilizabil de la 0 luni la 3-4 anisori. Pentru ca nevoile copilului se schimba in decursul celor 3-4 ani in care il va folosi, patutul din lemn se poate adapta cu usurinta fiecarei etape astfel: barele sunt demontabile din gratiile laterale pentru accesul copilasului mai marisor.

Citeste mai mult
24.08.2018 01:02 De Dango Noutati,

Rugaciune de multumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu

Doamne, Iisuse Hristoase, Dum­ne­zeul nostru, Dumnezeule a toata milosti­vi­rea si indurarea, Care ai ne­­masurata mila, nespusa si neajunsa iubire de oa­meni, cazand acum catre a Ta slava cu frica si cu cutremur aduc Tie mul­tu­mire pentru binefa­cerile de care m-ai invrednicit pe mine, nevrednicul robul Tau.

Citeste mai mult
22.08.2018 23:57 De Dango Rugaciuni,

Rugaciune catre Sfanta Marta

Aceasta rugaciune se spune 9 saptamani la rand in zi de Marti, avand langa dvs. o lumanare sfintita aprinsa. Calendarul Ortodox o pomenește, in data de 4 iulie ale anului, pe Sfanta Cuvioasa Marta, mama Sfantului Simeon. Mai putin cunoscuta, Sfanta Marta se numara printre facatorii de minuni și printre sfintii care împlinesc dorinte.

Citeste mai mult
22.08.2018 01:16 De Dango Rugaciuni,

Primele semne pe care corpul ti le transmite ca poti fi insarcinata apar de obicei inainte ca ciclul menstrual sa intarzie. Asadar, pe langa acesta, semnele pe care le mai poti lua in calcul sunt greata, oboseala si balonarea iti pot indica o posibila sarcina. Toate aceste semne de sarcina pot fi destul de inselatoare, deoarece nu apar si nu se manifesta la fel in cazul tuturor femeilor

Citeste mai mult
17.08.2018 00:41 De Dango Noutati,

Cei mici prezinta o sensibilitate mare in a se imbolnavi indiferent de sezon. Acestia sunt predispusi sa raceasca chiar si in cazul in care nu stai intr-un loc unde este rece sau curent. Atunci cand sunt raciti copiii au probleme cu respiratia, avand nasul infundat si neputand sa respire normal. Astfel copiii pot simti un disconfort major si devin agitati atat in timpul somnului cat si in perioadele din zi in care ei se joaca sau isi desfasoara anumite activitati.

Citeste mai mult
15.08.2018 11:27 De Ionela Noutati,

Era odata o vulpe vicleana, catoate vulpile. Ea umblase o noaptintreaga dupa hranasi nu gasise nicairi. Facandu-se ziualba, vulpeiese la marginea drumului si se culcsub o tufa, gandindu-se ce sa mai faca, casa poata gasi ceva de mancare. Sazand vulpea cu botul intins pe labele de dinainte, ii vine miros de peste. Atunci ea radica putin capul si uitandu-se la vale, in lungul drumului, zareste venind un catras de boi.

Citeste mai mult
15.08.2018 01:49 De Dango Povesti pentru copii,

A fost odata ca niciodata; ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti; de când facea plopsorul pere si rachita micsunele; de cand se bateau ursii în coade; de cand se luau de gat lupii cu mieii de se sarutau, infratindu-se; de cand se potcovea puricele la un picior cu nouazeci si noua de oca de fier si s-arunca in slava cerului de ne aducea povesti;

Citeste mai mult
15.08.2018 01:13 De Dango Povesti pentru copii,

A fost odata ca niciodata; ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti; de cand facea plopsorul pere si rachita micsunele; de cand se bateau ursii in coade; de cand se luau de gat lupii cu mieii de se sarutau, infratindu-se; de cand se potcovea puricele la un picior cu nouazeci si noua de oca de fier si s-arunca in slava cerului de ne aducea povesti.

Citeste mai mult
15.08.2018 01:03 De Dango Povesti pentru copii,