Atunci cand vrei sa cumperi patuturi pentru nou nascuti, trebuie sa tii cont ca, in primul rand ca, patuturile din lemn sunt menite sa ajute la siguranta si confortul copilului. Deci, criteriile in functie de care vei alege patutul perfect sunt mai ales cele practice.

Dupa cum bine stii, copiii cresc foarte repede, asa ca cea mai inteligenta decizie ar fi sa alegi unul pe care sa-l poti folosi din prima zi pana la varsta de maxim 3-4 anisori. In acest fel, investitia ta isi va merita efortul, iar spatiul camerei copilului nu va avea de suferit. 

Alege patuturi din lemn pentru copii de calitate

In primul rand, alege patuturi pentru nou nascuti  de la Dango pentru ca acestea sunt realizate din materiale rezistente si sigure, astfel incat sa nu ai surprize neplacute sau accidente. Discutand strict despre tipurile de patuturi din lemn vandute de magazinele online trebuie mentionat ca aceste patuturi sunt mult mai rezistente decat patuturile pliabile, find realizate din lemn de esenta tare. De regula, parintii tind sa achizitioneze acest tip de patut, deoarece au o stabilitate mai mare si pot fi utilizate si pentru viitoarele generatii. Aceste patuturi din lemn sunt recomandate a fi folosite pentru copiii cu varste de pana la 4 ani si ofera  posibilitatea de a fi reglate la anumite inaltimi pentru a oferi parintilor posibilitatea de a lua mai usor copilul din patut.

La orice model de patuturi pentru copii, siguranta si confortul trebuie sa fie pe primul loc

 Patut din lemn - Patutul clasic din lemn este o alegere buna pentru orice incapere. Putem opta pentru un patut cu doua sau cel putin trei nivele de inaltime, pentru ca este un produs de mobilier rezistent si poate fi tinut si atunci cand bebelusul creste mai mare. Primul nivel sau nivelul superior este recomandat din prima zi de viata pana in clipa in care bebelusul incepe sa se ridice singur in fund. Nivelul doi sau cel intermediar il folosim din clipa in care bebelusul sta singur in fund si incepe sa se ridice in picioare. Iar nivelul inferior se utilizeaza din momentul in care bebelusul se ridica in picioare. 

Utilitatea patuturilor din lemn pentru copii este importanta

Alege patuturi din lemn de calitate pentru nou nascuti pentru a-ti sti copilul in siguranta. Multe dintre patuturile oferite de magazinul online Dango.ro sunt cu 2 nivele, sigure si le veti gasi 100% la preturi avantajoase pentru fiecare buzunar.