0item(s)

Cosul tau de cumparaturi este gol. Adauga acum produsul dorit

Product was successfully added to your shopping cart.

Asa cum ii spune si numele, initiativa de a deschide un nou muzeu , de data aceasta aviatic , in Bucuresti, pentru intreaga tara,a pornit de la nevoia de a resuscita domeniul aviatiei romanesti, mai exact liniile de productie, fabricatie si dezvoltare aeronautica. Noul muzeu se va baza pe promovarea si studierea aparatelor de zbor primite deja ca donatie din alte tari precum Germania, SUA si  Canada. Va fi o expozitie in aer liber, la aerodromul Clinceni, aflat la o ora distanta de Bucuresti, cu exponate civile in prima faza, cum ar fi un Rutan LongEz experimental primit din Toronto, un planor SZD-30 Pirat primit din Jena, Thuringen, un BD-5 si un Piper PA-28 primite din Rhode Island.

Citeste mai mult
31.07.2019 11:55 De Stefan Simionescu Noutati

În acest articol vă prezentăm cinci dintre cele mai populare cărți din domeniul spiritualitate: Matricea Divina, Dumnezeu si minunile din viata noastra, Puterea prezentului, Esti ceea ce gandesti! 

Citeste mai mult
25.07.2019 14:00 De Dango Noutati

O vacanta pe cont propriu se deosebeste de cumpararea unui pachet de vacanta prin faptul ca va trebui sa iti faci singur toate rezervarile. De ce ai alege acest tip de vacanta? Avantajul sa-ti faci singur toate rezervarile este sansa de a beneficia de o vacanta foarte ieftina. Dezavantajul acestor vacante este ca ofertele de acest gen nu dureaza mult, preturile la biletele de avion pot sa se modifice de la o ora la alta, astfel incat va trebui sa iei decizii foarte repede si sa fii flexibil cu programul.

Citeste mai mult
25.07.2019 13:42 De Alina Popa Noutati

Ce este horoscopul?

Horoscopul este o diagramă sau o previziune astrologică pentru o anumită perioadă de timp, acesta fiind realizat în urma unor analize a planetelor. Totodată mai putem spune că horoscopul este o previziune generală, pentru o previziune individualizată care este necesară în analiza astrogramei natale suprapusă peste astrograma zilei respective.

Citeste mai mult
16.07.2019 15:59 De Dango Noutati

Subtitrările sunt versiuni scrise ale dialogurilor din filme, seriale și programele de televiziune, de obicei afișate în partea de jos a ecranului. Ocazional, ele pot fi afișate în partea de sus a ecranului, pentru a nu sta în calea unei burtiere sau a altei porțiuni de text care prezintă numele personajelor sau sun considerate importante. Subtitrările pot fi o simplă transcriere a dialogului original sau o traducere a unei conversații purtate într-o limbă străină.

Citeste mai mult
16.07.2019 10:02 De Dango Noutati

Comunicate de presă gratuite

Vă oferim posibilitatea de a publica advertoriale sau comunicate de presă gratuite pe blogul site-ului Dango.ro, pentru a vă promova serviciile si produsele comercializate atât online cât și offline.

Comunicate de presă gratuite - rolul lor

Comunicatul de presă este un anunț oficial trimis către presa națională sau mass-media internațională. Titlul unui comunicat trebuie să conțină verbe de acțiune, iar prima frază va trebui să răspundă la întrebările: cine, ce, de ce și unde. Comunicatul de presă ar trebui scris într-un limbaj simplu, să includă un citat și să fie însoţit de o imagine reprezentativă.

Citeste mai mult
15.07.2019 11:25 De Dango Noutati

Televizorul a încetat de ceva timp să mai fie doar un monitor ce redă imaginile canalelor TV. Datorită progresului tehnologic evident, micul ecran a devenit inteligent, fiind capabil să redea conținutul preferat al serviciilor de streaming (Netflix, YouTube, HBO GO etc.) și să se conecteze wireless la rețea. Dacă toate aceste lucruri ți se par futuriste, pregătește-te pentru cele care sunt în viitorul apropiat, unele dintre ele chiar în prezent.

Citeste mai mult
04.07.2019 09:57 De Nicu H. Noutati

Cui nu-i place să primească cadouri sau să le ofere celor dragi? Cu certitudine un cadou poate înveseli ziua cuiva, nu trebuie să așteptăm vreo ocazie specială. Trebuie doar să găsim cadoul potrivit și momentul poate să fie oricând. 

Despre români se spune că sunt foarte amabili si darnici, iar atunci când vine vorba de cadouri se dau peste cap pentru a face fericita persoana iubita. Chiar și cele mai mici cadouri, produse nostime care aduc zâmbetele pe chipul celor care le primesc, sunt mai ușor de cumpărat, acum direct de pe telefon. 

Citeste mai mult
26.06.2019 19:13 De Mihai Rad Noutati

Cand ai o masina te simti bucuros. Pentru multi oameni aceasta devine a doua lor casa. Se ocupa de ea ca si de copilul lor, o spala, o repara si nu in ultimul rand o infrumuseteaza. Cert este ca cei care au un vehicul in dotare, stiu ca o masina costa la fel ca orice membru al familiei. Si nu vorbim aici doar despre cheltuielile obligatorii ci si despre cele cu accesorizarea si infrumusetarea ei.

Citeste mai mult
26.06.2019 00:01 De Benko Zoltan Noutati

Descrierea cartii:
Cartea cuprinde o poveste pentru copiii mici dar si mari pentru a desprinde tainele economisirii, a investitiei si a cheltuirii banilor. Incluzand printi si printese dar si cetateni harnici si cinstiti; gospodari de seamana toti oamenii din Regatul Să facem ii invata pe copii cum sa isi gestioneze banii si sa isi realizeze placerile de acum, dar si de mai tarziu si sa munceasca pentru ceea ce isi doresc, fiindu-le alaturi in incursiunea de-a lungul vietii.

Citeste mai mult
25.06.2019 15:11 De Roxana Bucur Noutati