0item(s)

Cosul tau de cumparaturi este gol. Adauga acum produsul dorit

Product was successfully added to your shopping cart.

Era odata o vulpe vicleana, catoate vulpile. Ea umblase o noaptintreaga dupa hranasi nu gasise nicairi. Facandu-se ziualba, vulpeiese la marginea drumului si se culcsub o tufa, gandindu-se ce sa mai faca, casa poata gasi ceva de mancare. Sazand vulpea cu botul intins pe labele de dinainte, ii vine miros de peste. Atunci ea radica putin capul si uitandu-se la vale, in lungul drumului, zareste venind un catras de boi.

Citeste mai mult
15.08.2018 01:49 De Dango Povesti pentru copii

A fost odata ca niciodata; ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti; de când facea plopsorul pere si rachita micsunele; de cand se bateau ursii în coade; de cand se luau de gat lupii cu mieii de se sarutau, infratindu-se; de cand se potcovea puricele la un picior cu nouazeci si noua de oca de fier si s-arunca in slava cerului de ne aducea povesti;

Citeste mai mult
15.08.2018 01:13 De Dango Povesti pentru copii

A fost odata ca niciodata; ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti; de cand facea plopsorul pere si rachita micsunele; de cand se bateau ursii in coade; de cand se luau de gat lupii cu mieii de se sarutau, infratindu-se; de cand se potcovea puricele la un picior cu nouazeci si noua de oca de fier si s-arunca in slava cerului de ne aducea povesti.

Citeste mai mult
15.08.2018 01:03 De Dango Povesti pentru copii

A fost odata ca niciodata; ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti; de cand facea plopsorul pere si rachita micsunele; de cand se bateau ursii in coade; de cand se luau de gat lupii cu mieii de se sarutau, infratindu-se; de cand se potcovea puricele la un picior cu nouazeci si noua de oca de fier si s-arunca in slava cerului de ne aducea povesti;

Citeste mai mult
15.08.2018 00:47 De Dango Povesti pentru copii

A fost odata o fetita care avea un par auriu si asa de frumos incat toata lumea ii spunea Fetita cu Parul de Aur. Fetita traia cu mama ei intr-o casuta, la marginea padurii.

Citeste mai mult
15.08.2018 00:40 De Dango Povesti pentru copii

Au fost odata doi feciori de imparat, care au pornit sa-si incerce norocul prin lume, si feciorii astia au ajuns sa duca o viata atat de ticaloasa si desarta, ca n-au mai avut indrazneala sa calce pragul casei parintesti. Si cum trecuse vreme, nu gluma, si nu venise nici o veste de la ei, fratele lor mai mic, pe care-l poreclisera Prostila, pleca in cautarea lor.

Citeste mai mult
15.08.2018 00:36 De Dango Povesti pentru copii