0item(s)

Cosul tau de cumparaturi este gol. Adauga acum produsul dorit

Product was successfully added to your shopping cart.

O, Împărate Sfinte, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, izvorule al vieţii şi al nemuririi, îţi mulţumesc că în căsătoria mea m-ai facut vas ales al binecuvântării şi al darului Tău. Căci Tu, Stăpâne, ai zis: „Creşteţi şi vă înmulţiţi, umpleţi pământul şi-l stăpâniţi!”

Îţi mulţumesc şi mă rog: Binecuvântează acest rod al trupului meu, care mi-a fost dat de către Tine; ocroteşte-l şi dă-i viaţă întru Duhul Tău cel Sfânt; dă-i creştere întru sănătate şi trup curat cu mădulare bine întemeiate. Sfinţeşte trupul lui, mintea, inima şi toate simţurile şi dăruieşte acestui prunc care se naşte suflet înţelept şi întemeiază întru el frica Ta.

Citeste mai mult
29.03.2019 09:49 De Dango Rugaciuni

Cat de bine ii este celui care trece printr-o mahnire sa aiba pe cineva alaturi, cineva care sa-l asculte, sa-l inteleaga, sa nu-l judece, sa-l primeasca asa cum este, dar mai presus de acestea sa aiba nadejde ca prin credinta si rugaciune lucrurile se pot preschimba in bine!

Cu mult mai greu insa le este celor care traiesc singuri ori sunt parasiti de toti, caci acestora nu este cine sa le vada si sa le auda lacrimile si suspinurile, neavand un suflet alaturi. Insa ei sunt cu prisosinta sub privirea atotveghetoare a lui Dumnezeu, Cel Care prin tainica Sa intelepciune ni l-a daruit tuturor pe Sfantul Mare Mucenic Efrem cel Nou.

Citeste mai mult
29.03.2019 09:39 De Dango Rugaciuni

Rugaciune de multumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu

Doamne, Iisuse Hristoase, Dum­ne­zeul nostru, Dumnezeule a toata milosti­vi­rea si indurarea, Care ai ne­­masurata mila, nespusa si neajunsa iubire de oa­meni, cazand acum catre a Ta slava cu frica si cu cutremur aduc Tie mul­tu­mire pentru binefa­cerile de care m-ai invrednicit pe mine, nevrednicul robul Tau.

Citeste mai mult
22.08.2018 23:57 De Dango Rugaciuni

Rugaciune catre Sfanta Marta

Aceasta rugaciune se spune 9 saptamani la rand in zi de Marti, avand langa dvs. o lumanare sfintita aprinsa. Calendarul Ortodox o pomenește, in data de 4 iulie ale anului, pe Sfanta Cuvioasa Marta, mama Sfantului Simeon. Mai putin cunoscuta, Sfanta Marta se numara printre facatorii de minuni și printre sfintii care împlinesc dorinte.

Citeste mai mult
22.08.2018 01:16 De Dango Rugaciuni

Doamne Iisuse, in timpul vietii Tale pamantesti Ti-ai aratat iu­birea, ai fost miscat in fata suferinte­lor si de multe ori ai vindecat pe cei bolnavi, revarsand bucuria asupra fa­miliilor lor.

Citeste mai mult
29.07.2018 00:44 De Dango Rugaciuni

Tatal nostru Carele esti in ceruri
Sfinteasca-se Numele Tau,
Vie Imparatia Ta,

Citeste mai mult
29.07.2018 00:39 De Dango Rugaciuni

Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om din tarana si ai suflat in fata lui suflare de viata si, binecuvantandu-l, ai zis: cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul;

Citeste mai mult
28.07.2018 21:54 De Dango Rugaciuni