Descrierea cartii:
Cartea cuprinde o poveste pentru copiii mici dar si mari pentru a desprinde tainele economisirii, a investitiei si a cheltuirii banilor. Incluzand printi si printese dar si cetateni harnici si cinstiti; gospodari de seamana toti oamenii din Regatul Să facem ii invata pe copii cum sa isi gestioneze banii si sa isi realizeze placerile de acum, dar si de mai tarziu si sa munceasca pentru ceea ce isi doresc, fiindu-le alaturi in incursiunea de-a lungul vietii.

Maruntila si Bancnotila, cei doi frati, tovarasii principali ai cititorilor ii vor integra in viata banilor si le vor arata cum ei ii gestioneaza, iar copiii alaturi de parinti vor lua decizia drumul personal in viata banilor. Cartea este o resursa pentru parinti pentru a incepe educatia financiara de acasa cu copiii lor.

Implicarea fianciara este de 35 de lei din partea parintilor pentru a creste si dezvolta un copil responsabil si prosper din punct de vedere financiar. Pachetul include si o surpriza pentru cei mici, pentru a ii ajuta in consolidarea informatiilor desprinse din lectura de educatie financiara special creata pentru ei.

Comanda cartea telefonic la numarul: 0727.817.333