Va punem la dispozitie blogul domeniului Dango.ro pentru a va promova serviciile si produsele comercializate atat online cat si offline prin intermediul unui comunicat de presa, articol sau advertorial gratuit.

Se accepta doar comunicate de presa, articole publicitare sau advertoriale gratuite de minim 400 cuvinte, unice si sa contina maxim 2 backlinkuri. Mentionam ca toate backlinkurile vor fi implementate dofollow.

Domeniul Dango.ro este activ din 2016 - peste 3 ani vechime, are Page Authority 36 si Domain Authority 21.

Comunicatul de presa, articolul sau advertorialul pot fi scrise cu diacritice in limba romana sau fara si trebuie sa contina un minim de 400 de cuvinte. Textul sa fie unic, iar acesta nu trebuie sa mai fie reutilizat dupa publicarea acestuia. Toate articolele sunt verificate periodic, iar in cazul in care cel putin un fragment din acesta se gaseste publicat in alta parte, atunci articolul este sters de pe blog.

Cat costa publicarea unui advertorial, articol publicitar sau comunicat de presa?

Publicarea unui comunicat de presa, articol publicitar sau advertorial este gratuita.

Cum pot publica un advertorial SEO, articol publicitar sau comunicat de presa?

Trimite textul insotit de o fotografie (optionala) la urmatoarea adresa de email: contact [at] dango.ro. Comunicatul tau va fi postat pe blog in maxim 48 de ore. Parteneriatele dintre firmele care se ocupa de SEO si site-ul Dango.ro se vor realiza tot sub forma gratuita cu, conditia de a semnala acest aspect telefonic, la administratorul site-ului Dango.ro - 0766.515.267

Nu acceptam comunicate de presa / advertoriale din urmatoarele domenii: jocuri de noroc, promovarea produselor si serviciilor explicite.