Comunicate de presă gratuite

comunicate de presa gratuite

Vă oferim posibilitatea de a publica advertoriale sau comunicate de presă gratuite pe blogul Dango.ro, pentru a vă promova serviciile si produsele comercializate atât online cât și offline.

Comunicate de presă gratuite

Comunicatul de presă este un anunț oficial trimis către presa națională sau mass-media internațională. Titlul unui comunicat trebuie să conțină verbe de acțiune, iar prima frază va trebui să răspundă la întrebările: cine, ce, de ce și unde. Comunicatul de presă ar trebui scris într-un limbaj simplu, să includă un citat și să fie însoţit de o imagine reprezentativă.

În trecut, comunicatele de presă au fost principalele instrumente folosite de către marile companii pentru a-și face publice anunțurile. În ziua de astăzi, comunicatele de presă au devenit ușor depășite, datorită faptului că peste 65% dintre firme folosesc rețelele de socializare Twitter sau Facebook pentru a-și distribui anunțurile sau noutăţile.

Comunicate de presă – ce sunt acestea?

Un comunicat de presă este o comunicare scrisă sau înregistrată, care se adresează membrilor comunității de jurnaliști de știri cu scopul declarat de a anunța că anumite informații au valoare de știri.

În mod curent comunicatele de presă sunt transmise prin poștă, fax, telefon sau e-mail la editorii ziarelor, revistelor, stațiilor de radio și televiziune, respectiv rețelelor de radio și televiziune. Pentru a distribui un comunicat de presă sunt folosite serviciile comerciale de distribuire a difuzărilor știrilor.

De asemenea, în era digitală au apărut și o serie de site-uri de comunicate de presa, care ajuta la distribuirea online a mesajului.

Acestea contribuie la o diseminare mai rapida si pe scara larga, deoarece la acestea au acces atat jurnalisti (care pot prelua mesajul ca subiect de stire), cat si companii sau utilizatori simpli.

In mediul online, comunicatele nu ajuta doar la comunicarea mesajului, ci si la optimizarea pe motoarele de cautare (SEO).

Cum pot publica comunicate de presă gratuite?

Trimite fișierul word, cu textul aferent, însoțit de o fotografie la următoarea adresă de email: office [at] dango.ro. Comunicatul va contine minim 400 de cuvinte și maxim 1 link dofollow, iar acesta va fi postat pe blog în maxim 48 de ore. Parteneriatele dintre agențiile care se ocupa de SEO și site-ul Dango.ro se vor realiza tot sub forma gratuita cu, conditia de a semnala acest aspect telefonic, la administratorul website-ului – 0766.515.267

Nu acceptăm comunicate de presă gratuite din următoarele domenii: jocuri de noroc, promovarea produselor și serviciilor explicite. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top