EMS Toner Wellneo: Descoperă toate beneficiile

EMS Toner Wellneo: Descoperă toate beneficiile acestui set de bază revoluționar.

Vrei să fii în formă mai bună, să îți întărești mușchii și să îmbunătățești circulația sângelui? Descoperă o metodă revoluționară pentru a-ți tonifia și stimula mușchii, cu baza aparatului de slăbit Wellneo® EMS Toner.

Ciclurile repetate de contractare și relaxare a mușchilor te vor ajuta să dai formă corpului. Setul include o pernuță pentru corp de tip fluture, care se poate aplica aproape pe orice parte a corpului și o pernuță pentru picioare.

Îmbunătățește-ți performanța și starea de bine
Baza aparatului de slăbit Wellneo® EMS Toner este esențială dacă dorești să îți îmbunătățești performanțele și starea de bine, dar și ca o complemetare sau un substitut ocazional pentru activitatea fizică.

Bazat pe tehnologia EMS, acest dispozitiv are scopul de a îmbunătăți efectele antrenamentelor fizice. Este foarte util pentru a îmbunătăți circulația sângelui și pentru a ajuta la recuperarea mușchilor.

Întrucât este un dispozitiv fără cablu, nu există limite cu privire la momentul sau locul de utilizare. Este perfect pentru antrenamente acasă, dar și pentru a-l lua cu tine la sală.

Complet ajustabil
Cu cele 2 moduri de funcționare și 15 niveluri de intensitate, baza aparatului de slăbit Wellneo® EMS Toner aduce 2 beneficii principale.

Unul este modul de recuperare – masaj, care crește fluxul sanguin și reduce tensiunea corpului.
Celălalt este creșterea fermității și a aspectului corpului, datorită modului de tonifiere.
Explorând cele 15 niveluri de intensitate, poți adapta cu ușurință fiecare sesiune pentru a corespunde nevoilor tale și gradului de dificultate al antrenamentelor tale.

EMS Toner Wellneo

Te simți și arăți mai bine, cu doar 25 de minute pe zi
Baza aparatului de slăbit Wellneo® EMS Toner este un partener de încredere care te va susține în obiectivul tău de a arăta și de a te simți mai bine. Se poate purta pe sub haine în timp ce desfășori toate activitățile uzuale, în timpul antrenamentului sau după, sau se poate folosi atunci când te odihnești.

Pernuța tip fluture pentru corp se pune pe piele, deasupra mușchilor vizați. Îl poți folosi pe tot corpul – umeri, spate, fese, abdomen și picioare – toate vor beneficia de pe urma acestuia. Te vei bucura de un proces stimulant de recuperare care reduce oboseala la nivelul mușchilor.

Perfect pentru utilizare zilnică

În afară de faptul că prin folosirea acestui dispozitiv îți vei tonifia și modela în mod vizibil corpul, acesta reduce rigiditatea mușchilor și îmbunătățește circulația sângelui. Vrei să știi cum?

Are două moduri ajustabile (tonifiere și masaj), astfel că poți alege efectul dorit, între tonifiere și recuperare.

Este uimitor faptul că dispozitivul are capacitate de funcționare automată de 25 minute, ceea ce face ca acesta să fie potrivit pentru uz zilnic. Nu este nevoie să fii expert; pur și simplu aplică pernuțele și poți obține rezultatele pe care ți le-ai dorit dintotdeauna.

Îmbunătățește circulația sângelui

Trebuie să pășești pe pernuța pentru picioare pentru a stimula mușchii gambelor și pentru a decongestiona circulația îngreunată a sângelui în membrele inferioare. De asemenea, acest dispozitiv te ajută să eliberezi depozitele de acid lactic din mușchi și reduce senzația de oboseală. Dacă îl folosești în mod regulat, circulația sângelui se îmbunătățește, iar mușchii neexersați ai piciorului devin mai puternici.

În plus, o bună circulație a sângelui ajută la menținerea unui organism sănătos și a unei bune saturații de oxigen în corp, ceea ce va ajuta organele interne să funcționeze mai bine.

Secretul EMS Toner Wellneo: Descoperă toate beneficiile

EMS sau stimularea electrică a mușchilor este o metodă neinvazivă, fără medicamente, care are scopul de a întări și reabilita mușchii. Folosind stimularea musculară la tensiune joasă, se concentrează asupra nervilor motori pentru a cauza contractarea mușchilor.

Întrucât contractarea și relaxarea mușchilor s-a constatat a fi un tratament eficient pentru diverse afecțiuni, EMS se folosește pe scară largă în spitale și clinici sportive pentru leziunile musculare. În ultima vreme, EMS a devenit foarte populară pentru utilizatorii amatori, datorită efectului revoluționar de modelare a mușchilor!

Ce este inclus în pachetul EMS Toner Wellneo?

Baza aparatului de slăbit Wellneo® EMS Toner include:

  1. Unitatea principală, din care se transmit impulsurile către o serie de electrozi aflați pe pernuță.
  2. O telecomandă (bateria CR 2032 este inclusă), care îți oferă o modalitate ușoară de a controla modurile de funcționare și intensitatea EMS.
  3. Pernuța pentru picioare.
  4. Pernuța tip fluture pentru corp.
  5. Încărcătorul USB.

Vrei să lucrezi tot corpul?
Consultă și setul de accesorii Wellneo® EMS Toner.

Este un pachet complementar care funcționează împreună cu baza aparatului de slăbit EMS Toner. În acest pachet, vei găsi:

1x pernuță pentru șolduri, care se folosește pe fese și solduri.
1x pernuță pentru mușchii abdominali, care acoperă mai bine zona abdomenului,
2x pernuțe mici pentru corp, care se pot aplica oriunde pe corp (brațe, picioare, spate, umeri).

Comandă online EMS Toner Wellneo si beneficiezi de livrare rapidă în toată țara!

2 thoughts on “EMS Toner Wellneo: Descoperă toate beneficiile”

  1. Pingback: 10 lucruri interesante despre avocado | Dango.ro

  2. Pingback: Aparat de fitness Wonder Core Slide Fit | Dango.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top