0item(s)

Cosul tau de cumparaturi este gol. Adauga acum produsul dorit

Product was successfully added to your shopping cart.

Livrarea produselor

Comenzile cu o valoare de peste 400 lei vor fi livrate gratuit in toata tara indiferent de volum si greutate. 

Comenzile cu o valoare de peste 400 lei vor fi livrate gratuit, in reteaua curierului, indiferent de volum si greutate. Valoarea transportului pentru comenzile sub aceasta valoare este de 19 lei in reteaua curierului. Pentru kilometri suplimentari veti plati 1leu/km suplimentar. Confirmarea comenzii si a pretului transportului va fi efectuata de catre un operator Dango.

Livrarea produselor se face prin firme de curierat rapid, de luni pana sambata pe intreg teritoriul Romaniei. Nu se fac livrari duminica.

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc, insa in astfel de situatii clientul va fi instiintat inainte de a i se trimite comanda si nu se va trimite decat cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Valoarea maxima a obligatiilor www.dango.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client.

 

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.dango.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

Fiecare comanda online trebuie confirmata telefonic. Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate. Asadar dupa ce ati efectuat o comanda ferma pe site veti fi contactat de catre un operator dango.ro pentru confimarea telefonica a acesteia.

 

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal, in 24- 72 de ore de la confirmarea unei comenzi, primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stoc la furnizor/producator/importator. Daca in anumite cazuri, produsul nu se (mai) afla pe stoc, un operator dango.ro va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.

 

ATENTIE! Pentru livrari in strainatate, livrarea se face prin firme de curierat, iar cheltuielile de livrare sunt suportate exclusiv de client, indiferent de valoarea comenzii. Costurile aferente livrarii vor fi comunicate clientului cu domiciulul in strainatate de catre un operator dango.ro atunci cand va face confirmarea telefonica a comenzii online.

 

Returul produselor

Conform legislatiei in vigoare valabila pentru persoane fizice produsele achizitionate de pe site-ul dango.ro pot fi returnate fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la livrarea produsului.

 

Inainte de a returna produsul trebuie sa anunti in scris printr-un email retur@dango.ro.

 

Conditii pentru retur:

  • returul trebuie sa se realizeze in maxim 14 zile de la primirea coletului;
  • produsele returnate trebuie sa fie noi/nefolosite, sa aiba toate etichetele si toate documentele insotitoare (manual de utilizare, certificat de garantie, etc)
  • costurile de transport pentru retur vor fi suportate de catre client;
  • returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid;
  • recomandam returnarea produselor in ambalajul original  (in cazul in care ambalajul original nu mai exista sau este deteriorat, ne rezervam sa retin o parte din suma ce trebuie returnata).

 

In cazul in care produsul pe care doresti sa il returnezi este deteriorat sau prezinte semne de utilizare, dango.ro isi rezerva dreptul de a refuza primirea produsului daca acesta este deteriorat sau de a diminua suma restiuita in conformitate cu starea produsului.

 

Rambursarea contravalorii produsului se efectueaza in maxim 14 de zile de la primirea returului. Rambursarea banilor se poate face doar intr-un cont bancar furnizat de catre client.

 

In cazul in care ai platit o taxa de transport atunci cand ai primit coletul, contravaloarea acesteia nu se returneaza.

 

Atentie: Produsele executate la comanda nu pot face obiectul unui retur.

 

Descarca formularul de retur

 

Dango.ro – pentru copii si parinti fericiti