Patuturi din lemn pentru bebelusi, descopera toate reducerile

Atunci cand vrei sa cumperi patuturi din lemn pentru bebelusi, trebuie sa tii cont, in primul rand ca, patuturile din lemn sunt menite sa ajute la siguranta si confortul copilului. Deci, criteriile in functie de care vei alege patutul perfect sunt mai ales cele practice.

Dupa cum bine stii, copiii cresc foarte repede, asa ca cea mai inteligenta decizie ar fi sa alegi unul pe care sa-l poti folosi din prima zi pana la varsta de maxim 3-4 anisori. In acest fel, investitia ta isi va merita efortul, iar spatiul camerei copilului nu va avea de suferit.

Alege patuturi din lemn pentru bebelusi de calitate

In primul rand, alege patuturi pentru nou nascuti pentru ca acestea sunt realizate din materiale rezistente si sigure, astfel incat sa nu ai surprize neplacute sau accidente. Discutand strict despre tipurile de patuturi din lemn vandute de magazinele online trebuie mentionat ca aceste patuturi sunt mult mai rezistente decat patuturile pliabile, find realizate din lemn de esenta tare.

De regula, parintii tind sa achizitioneze acest tip de patut, deoarece au o stabilitate mai mare si pot fi utilizate si pentru viitoarele generatii. Aceste patuturi din lemn sunt recomandate a fi folosite pentru copiii cu varste de pana la 4 ani si ofera  posibilitatea de a fi reglate la anumite inaltimi pentru a oferi parintilor posibilitatea de a lua mai usor copilul din patut.

La orice model de patuturi pentru copii, siguranta si confortul trebuie sa fie pe primul loc

 Chiar daca unele patuturi din lemn pentru bebelusi sunt alegere perfecta pentru orice incapere, noi putem opta pentru un patut cu doua sau cel putin trei nivele de inaltime, pentru ca este un produs de mobilier rezistent si poate fi tinut si atunci cand bebelusul creste mai mare. Primul nivel sau nivelul superior este recomandat din prima zi de viata pana in clipa in care bebelusul incepe sa se ridice singur in fund. Nivelul doi sau cel intermediar il folosim din clipa in care bebelusul sta singur in fund si incepe sa se ridice in picioare. Iar nivelul inferior se utilizeaza din momentul in care bebelusul se ridica in picioare. 

Utilitatea patuturilor din lemn pentru bebelusi este importanta

Alege patuturi din lemn pentru copii pentru a-ti sti copilul in siguranta. Multe dintre patuturile oferite sunt cu 2 nivele, sigure si le veti gasi 100% la preturi avantajoase pentru fiecare buzunar. In continuare va prezentam cateva modele care v-ar capta atentia:

Caracteristicile patutului Klups Safari Giraffe:

  • culoarea patutului este alba
  • designul este simplu si modern
  • suportul saltelei este reglabil pe 3 niveluri
  • patutul are doua bare demontabile din gratiile laterale
  • desen cu o girafa simpatica pe una dintre laterale
  • patutul este confectionat din materiale de foarte buna calitate

1 thought on “Patuturi din lemn pentru bebelusi, descopera toate reducerile”

  1. Pingback: Simptome sarcină: Primele semne ca ești gravidă! | Dango.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top